Online marketing helpt jouw bedrijf verder

Naast het hebben van een goede website is online marketing erg belangrijk. Door online marketing toe te passen vergroot je namelijk de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Wil je dit ook? Wij denken graag met je mee.

Lees meerBekijk onze diensten
De online Jutter - Online marketing

Online marketing toepassen

Wij kunnen je helpen gericht online marketing activiteiten uit te voeren. Bijvoorbeeld door gerichte advertenties in Google uit te voeren, of te adverteren op sociale media. We bespreken graag met jou de mogelijkheden en laten je zien hoe het werkt.
De online Jutter - Online marketing conversie
website laten maken - De online Jutter

Genereer omzet met online marketing

We gaan uit van jouw eigen kracht en optimaliseren jouw online marketing strategie zowel technisch als inhoudelijk, zodat je daaropvolgend meer omzet kan genereren.

Online marketing als een dienst

Wij zien online marketing als een dienst waarmee je niet alleen de bereikbaarheid van jouw platform kunt verbeteren, maar ook de kwaliteit van het platform zelf. Wij voorzien in content marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en verschillende manieren van online adverteren.

Content marketing

Wij schrijven onze content met het oog op de bezoeker. Hierbij willen we het voor de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk maken om te navigeren en daarnaast zorgen voor een goede user experience. Door content marketing toe te passen biedt je jouw bezoekers kwalitatieve inhoud. Deze inhoud speelt in op de problemen, vragen en behoeftes van jouw doelgroep. Wij passen content marketing op een effectieve manier toe zodat we jouw doelgroep bereiken. Hierbij kan je denken aan:

 • Het opstellen en/of uitvoeren van een contentstrategie: blog, social media, whitepapers, nieuwsbrief, landingspagina’s
 • Het (her)schrijven van kwalitatieve teksten die de juiste vragen beantwoorden of aanzetten tot actie
 • Tekstuele branding. Denk aan het opstellen van een eigen identiteit: missie, visie, kernwaarden

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tegenwoordig zijn zoekmachines als Google steeds slimmer in staat om kwaliteit te herkennen. Als bezoekers bijvoorbeeld langer op je website blijven en interactie vertonen, dan is het volgens Google een teken dat ze tevreden zijn. Wij maken je beter vindbaar in de zoekmachines door technische zoekmachine optimalisaties uit te voeren. Hierbij optimaliseren we de inhoud van je website.

Online adverteren

Wij vinden niet dat je ‘altijd’ maar moet adverteren. Door slim te adverteren, focussen wij op specifieke momenten en unieke buitenkansjes. Waaronder:

 • Het tonen van advertenties aan personen die eerder je website hebben bezocht
 • Het adverteren op specifieke of vergeten zoektermen
 • Het promoten van een blog, een pagina of artikel dat een actueel onderwerp belicht.
 • Het genereren van leads door bijvoorbeeld whitepapers te promoten

Uiteindelijk willen we het bereik van je eigen kracht doen vergroten. Wij doelen hierbij op langetermijneffecten en hogere conversies.

Marketing automation

Het inzetten van marketing automation helpt je de leads van jouw website beter te analyseren en zo uiteindelijk meer bestaande klanten te genereren. Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen worden prospects (jouw potentiële klanten) op de juiste momenten aangesproken met persoonlijk afgestemde informatie. Zo kun je ze veel sneller begeleiden van een eerste ontmoeting tot het doen van een daadwerkelijke aankoop.

Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande uitlegvideo:

Samen gaan we optimaal scoren

Wij vinden het een uitdaging om jouw website hoog te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines.

Onze aanpak

Wij hanteren een strakke aanpak waardoor jouw project op tijd wordt afgeleverd.
 • 1

  Eerste gesprek

  Als eerst bespreken we het project met jou. Hierbij vragen we bijvoorbeeld naar je doelstellingen, doelgroep en wat je wil bereiken met de website.

 • 2

  Analyse & offerte

  We bekijken je project nauwkeurig. We maken een transparante offerte op aan de hand van jouw wensen, met duidelijke projectprijzen.

 • 3

  Website bouwen

  We gaan aan de slag, bouwen jouw website volgens onze doelgerichte visie en jouw wensen. We houden rekening met het design en de technische aspecten.

 • 4

  Oplevering & nazorg

  De website wordt opgeleverd aan de hand van de deadline. Daarbij zorgen we dat de website optimaal werkt, zodat het een sales-kanon wordt.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn erg trots dat wij kunnen en mogen samenwerken met deze bedrijven.

Interesse in online marketing?

Online marketing inzetten om je online positie te verbeteren?
Wij denken graag met je mee over jouw project.
Neem contact met ons op